Caselle, je thuis dat vinden we wel!

Caselle is nét iets anders, geen standaard immo kantoor, daarom werken we ook met een verfrissende naam! De naam en het concept zijn gegroeid uit een sterke familieband die een grote affiniteit heeft met de bouwsector en ruime ervaring in vastgoed en ontwikkeling.

Na 3 jaren ervaring bij verschillende vastgoedbedrijven, vond Louise Christiaens de tijd rijp om een eigen kantoor te starten. Als telg van een familie in de bouw, kwam zij reeds vroeg in contact met het reilen en zeilen van de bouw- en vastgoedwereld. De opleiding tot BIV makelaar was hier een mooi vervolg van!

Caselle staat garant voor een persoonlijke en op maat gemaakte service die getoetst wordt aan de noden van de klant. Wij fungeren als bemiddelaar tussen enerzijds verkoper, verhuurder of ontwikkelaar en anderzijds koper, investeerder of huurder. Geen enkel pand is hetzelfde, daarom bekijken wij welke aanpak er precies nodig is voor een vlotte overgang naar een nieuwe eigenaar of huurder. Uw vastgoed verdient een professionele aanpak, juridisch onderbouwd en met de nodige marketing gestuurd. Een efficiënte en zorgeloze verkoop, daar gaan we voor!

Zowel nieuwbouw, herverkoop en verhuur zal het kantoor ter harte nemen. U bent dan ook altijd welkom voor een kennismaking met een kopje koffie in ons nieuw kantoor te Baron Ruzettelaan 294A te Assebroek.