Caselle, je thuis dat vinden we wel!

 

Caselle is nét iets anders, geen standaard immo kantoor, daarom werken we ook met een verfrissende naam! De naam en het concept zijn gegroeid uit een sterke familieband die een grote affiniteit heeft met de bouwsector en ruime ervaring in vastgoed en ontwikkeling.

Na verschillende jaren ervaring bij vastgoedbedrijven, vond Louise Christiaens de tijd rijp om een eigen kantoor te starten. Als telg van een familie in de bouw, kwam zij reeds vroeg in contact met het reilen en zeilen van de bouw- en vastgoedwereld. De opleiding tot BIV makelaar was hier een mooi vervolg van!

Caselle staat garant voor een persoonlijke en op maat gemaakte service die getoetst wordt aan de noden van de klant. Wij fungeren als bemiddelaar tussen enerzijds verkoper, verhuurder of ontwikkelaar en anderzijds koper, investeerder of huurder. Geen enkel pand is hetzelfde, daarom bekijken wij welke aanpak er precies nodig is voor een vlotte overgang naar een nieuwe eigenaar of huurder. Uw vastgoed verdient een professionele aanpak, juridisch onderbouwd en met de nodige marketing gestuurd. Een efficiënte, zorgeloze en persoonlijke verkoop-verhuur waarbij alle partijen 100% tevreden zijn, daar gaan we voor!

Zowel nieuwbouw, herverkoop en verhuur zal het kantoor ter harte nemen, al hebben wij een specialiteit in het nieuwbouwgegeven. Hierbij hebben wij technisch en juridische een grote bagage om U correct te informeren als klant. Want zeg nu zelf, het is geen brood die U koopt bij de bakker om de hoek, neen het is misschien wel één van de belangrijkste keuzes in uw leven en hier staan wij u graag in bij.

We kiezen ervoor om geen grote speler te zijn op de markt waarbij er des te meer kan ingezet worden op uw persoonlijke wensen tijdens de transactie.

U bent van harte welkom voor een kennismaking met een kopje koffie in ons kantoor.